Werk samen aan een krachtig en positief topteam met

Teamcoaching

Resultaatgerichte teamcoaching, met focus op het versterken van de samenwerking en onderlinge interactie in een tijd waar continue verandering een feit is. Creëer een veilige teamcultuur waarin je vol energie tot optimale prestaties komt en een buffer vormt tegen uitputting.

Wat is het geheim van een goed team? Waar draait het voor iedereen om in dit team, individueel en collectief? Je ziet vast op allerlei momenten dat je team in een lekkere flow zit. Die momenten waarop jullie en met veel energie & plezier bijdragen aan de intentie van de organisatie.

Hoe zou het voor je zijn om te ontdekken wat dit precies is, zodat je hier gericht op kunt sturen?

Tijdens jullie team coaching leer je vanuit een positieve teamgeest samen tot optimale prestaties te komen, ook als er nu sprake is van gedoe.

Heeft jouw team te maken met

Zet nu samen een stap in jullie teamontwikkeling met teamtraining of -coaching. Of je nu:

  • een nieuw gevormd team wil aanzetten tot succes
  • een goed presterend team naar een nog hoger niveau wil tillen of
  • de samenwerking binnen of tussen teams diepgaand en positief wil veranderen


Plan een gratis discovery call in! In elke teamfase ben ik graag jullie katalysator of de rem, ik help jullie graag in de gewenste beweging.

Gratis & vrijblijvend

IMG_1457-1280px-90�comp

Wie ben ik?

De afgelopen 12 jaar heb ik meer dan 100 (management)teams geholpen met resultaatgerichte coaching en training.

Ik ben Annelijn Kamphuis en ik help teams met coaching en training om vanuit een positieve teamgeest unieke prestaties neer te zetten, met en voor hun klanten.

Ik geloof dat teams tot unieke prestaties komen wanneer zij zich  proactief gedragen en wanneer de teamleden beschikken over een ‘groei-mindset’.

Mijn aanpak is een combinatie van luchtigheid en diepgang, van doelgerichtheid en betrokkenheid. Fun, energie en actief experimenteren zijn standaardelementen tijdens mijn coachings en trainingen.

Ook ben ik coach persoonlijk leiderschap & executive coach en ik ben gespecialiseerd in de thema’s: vitaliteit, talent, leiderschap, samenwerken, cultuur en verandering.

Waarom zou je voor mij willen kiezen?

icons-04

Academisch geschoold arbeids- en organisatiepsycholoog

Mijn aanpak en methoden zijn gefundeerd in wetenschap, zodat we samen het optimale resultaat bereiken in de kostbare tijd die we hebben. Ik beschik daarnaast o.a. over de volgende licenties: Facilitator of Leadership Essentials (DDI), TA, Socratisch & provocatief coachen, Big Five, Management Drives, Strengthscope®, Me+U.

icons-18

Jouw unieke vragen, situatie en doelen verdienen 100% maatwerk. Ik verlies ze niet uit het oog

Jij staat bij mij altijd centraal en ik luister met precisie naar jou.

icons-20

Ik ga door waar anderen stoppen want we willen tot de kern komen

Met lef, liefde en vertrouwen ga ik vanuit compassie het gesprek en de actie met je aan. Soms confronterend, maar altijd in verbinding. Alleen dan komen we tot de kern en ontstaat er groei.

icons-17-nieuw

Bevlogen en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in mijn vak en daarbuiten

Ik gebruik nieuwe bewezen kennis en methoden. Zo gebruik ik o.a. kennis van positieve psychologie, Appreciative Inquiry, organisatie- en neurowetenschappen om jou optimaal te helpen.

Een selectie van mijn opdrachtgevers

Hoe ziet team coaching eruit?

Elk coachtraject is maatwerk, ook dat van jouw team. Er is geen vastgestelde ‘roadmap to happiness & improvement’ en iedereen leert anders

De stappen die we altijd zetten zijn:

1

We starten met een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek om jullie vraag goed helder te krijgen. Vertrouwen als basis. 

2

We maken heldere afspraken vooraf over wederzijdse verwachtingen, uitkomsten, proces en prijs. Je ontvangt de gemaakte afspraken schriftelijk.

3

Als dit helemaal aansluit bij de verwachting, ontvang ik een akkoord.

4

We gaan aan de slag!

5

In het proces is alles mogelijk, van een korte eenmalige workshop tot een langlopende cultuurinterventie voor de gehele organisatie en haar klanten.

  • tijdens de team coaching of training staan de talenten, ontwikkelkansen en overlevingsstrategieën op individueel en/of teamniveau vanuit organisatieperspectief centraal
  • standaard maak ik in mijn teaminterventies gebruik van gedegen analyses en openhartige gesprekken waar humor en luchtigheid versterkend zijn aan de serieuze business van samenwerken
  • in grotere trajecten werk ik samen met ShiningXcellence
  • graag maak ik gebruik van het ontwikkelinstrument ME+U, als stuur om persoonlijke en teamdrijfveren én cultuur in kaart te brengen
  • indien gewenst worden professionals uit mijn sterke, internationale netwerk ingezet. Zo krijgt elke specifieke vraag de aandacht en resultaten die het verdient. En werken alle schoenmakers vanuit hun leest en eigen kracht.

6

Tijdens het traject houden we de doelen scherp in de gaten en sturen we bij waar nodig. Elk coachtraject heeft een duidelijk begin en eind en duurt niet langer dan nodig.

Wat levert team coaching jullie op?

Dit is voor elk team anders en hangt af van jullie vraag. Teamcoaching maakt o.a. mogelijk dat jouw team:

Gratis & vrijblijvend

Wat anderen zeggen

Samen aan de slag?

Wil jij met jouw team een stap zetten en samenwerken vanuit een positieve teamgeest waarin ieder vanuit eigenaarschap, energie en plezier bijdraagt aan het bereiken van resultaat?

Plan dan nu jouw discovery call met mij, ik kijk ernaar uit om je te spreken!

Gratis & vrijblijvend

FAQ

Ik ben o.a. gecertificeerd om Big Five, Management Drives, Strengthscope® en ME+U af te nemen en terug te koppelen. Afhankelijk van je vraag, werk ik op teamniveau graag met de drie laatstgenoemde.

Tijdens de Discovery call is het belangrijk dat je een gevoel krijgt bij mij als coach. Ook wel ‘de klik’ genoemd. Dit is belangrijk, want pas als er een goede vertrouwensband is, kun je jezelf openstellen. Ook ervaar je direct wat mijn werkwijze is en krijg je beeld of dit jou en je team echt verder kan helpen. Verder levert de discovery call je ook al direct het volgende op: Inzicht in je huidige situatie en doelen, je vraag of uitdaging is verdiept of meer gestructureerd, duidelijkheid over een mogelijk vervolgtraject, een beeld van resultaten die je mag verwachten.