Zet je leiderschapspotentieel optimaal in met:

Executive Coaching

Leiderschapscoaching voor CEO’s, (top)managers, directeuren en bestuurders die meer willen vertrouwen op hun authenticiteit. Leer hoe jij met meer gemak stakeholders betrekt, verbindt, inspireert en mobiliseert. Maak plezier & next level prestaties mogelijk binnen jouw organisatie.

Het zijn leiders die vormgeven aan plezier en prestaties in organisaties en dit begint altijd bij jezelf. Als leidinggevende heb je te maken met steeds complexere vragen uit de markt en een groeiende diversiteit aan medewerkers met andere verwachtingen en uitdagingen. En iedere stap in leiderschap richting de rol van CEO, vraagt om andere focus en perspectieven.

Leer tijdens jouw executive coaching of training hoe jij meer bereikt met minder hard werken, door je authentiek en verbindend op te stellen en te handelen.

Heb jij als leider te maken met

In je rol als CEO, bestuurder, directeur of topmanager, is wendbaar én koersvast zijn een must en dit gaat niet vanzelf. Je als leider authentiek en verbindend opstellen en handelen zie ik hierbij als échte gamechanger en ik help je hier graag bij.

Gratis & vrijblijvend

IMG_1457-1280px-90�comp

Wie ben ik?

De afgelopen 12 jaar heb ik meer dan 500 leidinggevenden versterkt met resultaatgerichte coaching en training.

Ik ben Annelijn Kamphuis en ik help (top)managers, directeuren, bestuurders en CEO’s met executive coaching en training om hun leiderschapspotentieel optimaal te benutten vanuit authenticiteit & verbinding.

Ik geloof dat wanneer leiders op de juiste momenten vertrouwen, verantwoordelijkheid & positie nemen én geven, dat ze toegang creëren tot meer plezier, waardevolle (werk)relaties en next level prestaties.

Mijn aanpak is een combinatie van luchtigheid en diepgang, van doelgerichtheid en betrokkenheid. Naast wetenschappelijk onderbouwde technieken en gevalideerde instrumenten worden prestatieprincipes uit de topsport ingezet.

Ook ben ik coach persoonlijk leiderschap & teamcoach en ik ben gespecialiseerd in de thema’s: vitaliteit, talent, leiderschap, samenwerken, cultuur en verandering.

Waarom zou je voor mij willen kiezen?

icons-04

Academisch geschoold arbeids- en organisatiepsycholoog

Mijn aanpak en methoden zijn gefundeerd in wetenschap, zodat we samen het optimale resultaat bereiken in de kostbare tijd die we hebben. Ik beschik daarnaast o.a. over de volgende licenties: Facilitator of Leadership Essentials (DDI), TA, Socratisch & provocatief coachen, Big Five, Management Drives, Strengthscope®, Me+U.

icons-18

Jouw unieke vragen, situatie en doelen verdienen 100% maatwerk. Ik verlies ze niet uit het oog

Jij staat bij mij altijd centraal en ik luister met precisie naar jou.

icons-20

Ik ga door waar anderen stoppen want we willen tot de kern komen

Met lef, liefde en vertrouwen ga ik vanuit compassie het gesprek en de actie met je aan. Soms confronterend, maar altijd in verbinding. Alleen dan komen we tot de kern en ontstaat er groei.

icons-17-nieuw

Bevlogen en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in mijn vak en daarbuiten

Ik gebruik nieuwe bewezen kennis en methoden. Zo gebruik ik o.a. kennis van positieve psychologie, Appreciative Inquiry, organisatie- en neurowetenschappen om jou optimaal te helpen.

Een selectie van mijn opdrachtgevers

Hoe ziet jouw executive coaching eruit?

Elk coachtraject is maatwerk, ook dat van jou. Er is geen vastgestelde ‘roadmap to happiness & improvement’ en iedereen leert anders.

1

We starten met een vrijblijvende gratis coachsessie of kennismakingsgesprek, vertrouwen als basis. 

2

We maken heldere afspraken vooraf over wederzijdse verwachtingen, uitkomsten, proces en prijs. Je ontvangt de gemaakte afspraken schriftelijk.

3

Als dit helemaal aansluit bij jouw verwachting, ontvang ik je akkoord.

4

We gaan aan de slag!

5

Tijdens het proces krijg je:
  • een gedegen sparringpartner, die de taal spreekt van jouw business, een coach die soms buiten de lijntjes kleurt of in de rol van advocaat van de duivel stapt
  • waardevolle reflectie en compassievolle confrontatie op overtuigingen en aannames
  • zichtbaar resultaat met impact op het niveau van denken, voelen en handelen
  • mogelijk vindt een deel van de coaching buiten in de natuur plaats, of online
  • indien gewenst worden professionals uit mijn sterke, internationale netwerk ingezet. Zo krijgt elke specifieke vraag de aandacht en resultaten die het verdient. En werken alle schoenmakers vanuit hun leest en eigen kracht.

6

Tijdens het traject houden we je doelen scherp in de gaten en sturen we bij waar nodig. Elk coachtraject heeft altijd een duidelijk begin en eind en duurt niet langer dan nodig.

 

Wat levert executive coaching jou op?

Het einddoel is dat jij je authentiek & verbindend opstelt en handelt, in lijn met de intentie van je organisatie. Waardoor jij:

Gratis & vrijblijvend

Wat anderen zeggen

Samen aan de slag?

Wil jij vanuit authenticiteit jouw organisatie leiden? Je leiderschap versterken en stakeholders met gemak betrekken op de intentie van je organisatie?


Plan dan nu jouw discovery call met mij, ik kijk ernaar uit om je te spreken!

Gratis & vrijblijvend

FAQ

Uit de executive coaching met mij haal je nieuwe perspectieven en focus en ik steun je bij het effectiever behalen van je doelen. Er is veel onderzoek gedaan naar het rendement van executive coaching. In 2019 is aangetoond (door InTouch) dat 90% van ondervraagde leiders executive coaching aanraadt aan peers, benoemt dat het ze heeft versterkt en dat de coaching hen financiële voordelen oplevert, gedurende hun verdere carrière. 73% geeft aan dat de investering in de executive coach meer dan is terugverdiend. Positieve effecten die het meest worden genoemd zijn: verhoogd zelfbewustzijn, verbeterde zelfregulatie, verhoogd empathisch vermogen, verhoogde motivatie en verbeterde leiderschapskwaliteiten (Harvard, 2018). De winst van executive coaching vertaalt zich ook door de invloed die jij binnen je organisatie hebt. Iedere high performer, of het nou de sport of het bedrijfsleven betreft, heeft ooit baat bij het betrekken van een coach bij zijn of haar ontwikkeling.

Als je tóch twijfelt, plan dan een discovery call met mij in, dan ervaar je meteen hoe we samen te werk gaan en of dit ook voor jou werkt. Wanneer ik het gevoel heb dat je ergens anders beter wordt geholpen, dan geef ik je dit meteen aan tijdens de discovery call.

We maken altijd samen vooraf heldere afspraken over kosten. Deze verschillen per vraag en traject. De tijdens de coaching ingezette instrumenten of diensten die ik zelf inkoop, worden nooit voor meer dan kostprijs naar jou doorbelast.  

Ja. Ik doe graag geen dubbel werk en versterk graag wat al werkt of in beweging is. In goed overleg sluiten wij zo goed mogelijk aan en versterken wij bij de beweging die jij al in gang hebt gezet. Ik vraag hier altijd naar tijdens onze kennismaking.