Benut jouw potentieel optimaal met

Coaching Persoonlijk Leiderschap

Resultaatgerichte 1-op-1 coaching waarmee je jouw persoonlijke en professionele groei vanuit meer vrijheid, plezier, energie en verbinding kan bereiken en helemaal tevreden kan zijn met wie jij bent zonder jezelf te hoeven veranderen.

Mooi toch? Want ik wil en kan jou helemaal niet veranderen en dat is maar goed ook. Nu weet je gelijk één van de belangrijkste uitgangspunten van mijn coaching en training methode. Je wil mogelijk wél op een positieve manier omgaan met verandering. Makkelijker in staat zijn om ‘gewoon’ te doen wat voor jou goed voelt.

Minder last hebben van allerlei moeten en kritische gedachten. Zodat jij meer ruimte en innerlijke rust ervaart, energie hebt voor dingen die je belangrijk vindt en meer plezier brengt én haalt in je (werk)relaties. Dat is waar persoonlijk leiderschap over gaat.

Hoe lekker zou het voor je zijn als je dit kan realiseren?

Heb jij te maken met

Het is helemaal niet vreemd als je dit ervaart, er wordt immers veel van ons gevraagd. En we hebben nu eenmaal niet overal invloed op. Wat we wél kunnen beïnvloeden is: hoe wij met onszelf en de situaties die zich voordoen omgaan. De realiteit is: als jij niet aan de slag gaat kom je niet vooruit. Mogelijk loop je uiteindelijk zelfs compleet vast in je werk of in je relaties en lig je er ’s nachts wakker van. Je kan een weg van plezier, energie en vrijheid inslaan. Dat zie ik als coach gelukkig heel vaak gebeuren. Als je wil, dan help ik jou hier graag bij.

Gratis & vrijblijvend

IMG_1457-1280px-90�comp

Wie ben ik?

Ik ben Annelijn Kamphuis en ik help professionals met coaching persoonlijk leiderschap om hun optimale potentieel te bereiken vanuit meer vrijheid, plezier, energie en verbinding.

Ik geloof dat als mensen innerlijk weten dat ze oké zijn en hierop durven vertrouwen dat ze toegang creëren tot meer ruimte, waardevolle (werk)relaties en unieke prestaties.

Mijn aanpak is een combinatie van luchtigheid en diepgang, van doelgerichtheid en betrokkenheid. Wij werken samen vanuit wederzijds vertrouwen, reflecteren, ontdekken en  actief experimenteren met nieuw  gedrag.

Ook ben ik executive coach & teamcoach en ik ben gespecialiseerd in de thema’s: vitaliteit, talent, leiderschap, samenwerken, cultuur en verandering.

Waarom zou je voor mij willen kiezen?

icons-04

Academisch geschoold arbeids- en organisatiepsycholoog

Mijn aanpak en methoden zijn gefundeerd in wetenschap, zodat we samen het optimale resultaat bereiken in de kostbare tijd die we hebben. Ik beschik daarnaast o.a. over de volgende licenties: Facilitator of Leadership Essentials (DDI), TA, Socratisch & provocatief coachen, Big Five, Management Drives, Strengthscope®, Me+U.

icons-19

12 jaar werkervaring met resultaatgerichte coaching en training aan 500+ professionals, 200+ leidinggevenden en 100+ teams

Gespecialiseerd in de thema’s: vitaliteit, talent, leiderschap, samenwerken, cultuur en verandering.

icons-20

Ik ga door waar anderen stoppen want we willen tot de kern komen

Met lef, liefde en vertrouwen ga ik vanuit compassie het gesprek en de actie met je aan. Soms confronterend, maar altijd in verbinding. Alleen dan komen we tot de kern en ontstaat er groei.

icons-18

Jouw unieke vragen, situatie en doelen verdienen 100% maatwerk. Ik verlies ze niet uit het oog

Jij staat bij mij altijd centraal en ik luister met precisie naar jou.

Stappen die we altijd zetten zijn

1

We starten met een vrijblijvende gratis coachsessie of kennismakingsgesprek, vertrouwen als basis. 

2

We maken heldere afspraken vooraf over wederzijdse verwachtingen, uitkomsten, proces en prijs. Je ontvangt de gemaakte afspraken schriftelijk.

3

Als dit helemaal aansluit bij jouw verwachting, ontvang ik je akkoord.

4

We gaan aan de slag!

5

Afhankelijk van jouw vraag en wie jij bent, pas ik ervaringsleren, instrumenten, theorieën, modellen en oefeningen door elkaar toe. Mogelijk vindt een deel van de coaching buiten in de natuur of online plaats.

6

Tijdens het traject houden we je doelen scherp in de gaten en sturen we bij waar nodig. Elk coachtraject heeft een duidelijk begin en eind en duurt niet langer dan nodig. 

Wat levert coaching persoonlijk leiderschap jou op?

Je krijgt meer inzicht in jezelf (o.a. in je drijfveren, waarden, talenten, aannames, gedachten- & gedragspatronen) en je leert optimaal gebruik te maken van je eigen potentieel. Waardoor jij:

Gratis & vrijblijvend

Wat anderen zeggen

Samen aan de slag?

Wil jij helemaal oké met jezelf zijn en tegelijkertijd je potentieel optimaal benutten vanuit vrijheid, plezier en energie?


Plan dan nu jouw discovery call met mij, ik kijk ernaar uit om je te spreken!

Gratis & vrijblijvend

FAQ

Ja. Jouw persoonlijk leiderschap versterken samen met een ervaren coach, kan op veel momenten in je leven helpen, ook preventief om gedoe en energieverlies te voorkomen. Uit groot landelijk onderzoek van TNS-NIPO blijkt dat coaching effectief is om persoonlijke en professionele doelen te halen. De positieve effecten van coaching zijn het hoogst gemeten in ‘je lekker voelen’, ‘je productiviteit vergroten’, ‘zelf doelen en prioriteiten stellen’, ‘zelfbewustzijn vergroten’ en ‘leiding geven’.

In een veilige setting en vanuit oprechte interesse help ik jou om uit jezelf te halen wat er in zit, waardoor jij meer harmonie, energie en plezier gaat ervaren. Mijn coaching vraagt van jou bereidheid om naar jezelf te kijken, je (pro)actief en open op te stellen.

Als je tóch twijfelt, plan dan een discovery call met mij in, dan ervaar je meteen hoe we samen te werk gaan en of dit ook voor jou werkt. Wanneer ik het gevoel heb dat je ergens anders beter wordt geholpen, dan geef ik je dit meteen aan tijdens de discovery call.

We maken altijd vooraf heldere afspraken over kosten. Deze verschillen per vraag en traject. Gemiddeld investeer je tussen de € 1.900,- en € 3.900,- in jouw coachtraject. Misschien lijkt dit je veel. Maar waar kan je beter geld aan uitgeven dan aan een harmonieuzer, energieker en blijer leven? En mijn ervaring is dat jouw werkgever zoveel baat heeft bij het rendement van jouw coaching, dat die meestal je traject betaalt.  

De betalingstermijn van mijn facturen is 30 dagen. Mocht het niet haalbaar voor je zijn om op tijd te betalen, dan kunnen we hier samen afwijkende afspraken over maken. Dit is voor mij geen deal-breaker om samen aan de slag te gaan. 

Elk coachtraject heeft een duidelijk begin en eind en duurt niet langer dan nodig. De duur van een traject verschilt per vraag. Meestal bestaat een persoonlijk coachtraject uit 4 tot 8 live sessies van 1 tot 2 uur, verspreid over 3 tot 6 maanden. In de tussentijd houden we meestal regelmatig contact om te reflecteren of sparren over het in praktijk brengen van het geleerde.